PUBLICITAT

ApC s'interessa per millorar l'estat dels edificis del Pas

  • La formació presenta una proposta d'acord i insta a que s'obrin converses
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ministre Vicenç Alay , conversant amb Eusebi Nomen. Foto: TONY LARA

El grup parlamentari d'Andorra pel Canvi va presentar ahir a la Sindicatura una proposta d'acord per millorar l'espai transfronterer andorrà, concretament les edificacions abandonades que es troben davant de la frontera del Pas de la Casa. ApC va demanar que s'obrin converses amb l'estat veí, ja que els edificis estan en territori francès, per tal decidir què fer amb aquestes edificacions pel fet que consideren que són un «perill físic» a més de donar una imatge negativa del Pas de la Casa i Andorra en general.

La proposta emplaça al Govern a obrir reunions bilaterals amb França per acordar les mesures de condicionament oportunes, ja siguin de rehabilitació o d'enderroc.

I en el cas que s'opti per la restauració, ApC proposa parlar amb l'estat veí sobre els possibles usos que se'ls poden donar a les edificacions per tal d'evitar que es tornin a deteriorar.

PS I APC TINDRAN AVUI SINTONIA PUNTUAL / D'altra banda, des d'ApC, el seu líder, Eusebi Nomen, es va mostrar també durant el dinar amb la premsa molt crític amb la posició de Bartumeu en aquest final de la legislatura. En aquest sentit, la divergència d'ApC és encara més forta que entre PS i CR, tot i que avui la Casa de la Vall viurà un dels episodis on totes dues formacions han arribat a punts d'entesa. Concretament, la cambra afronta l'xamen i votació de la presa de consideració de la Proposició de llei qualificada de llibertat sindical, així com la modificació del Codi de relacions laborals. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT