PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc 2020/21 s’estrena contra el Barça de Jasikevicius

Els homes d’Ibon Navarro jugaran avui el primer partit de pretemporada contra el conjunt català a Encamp

Per El Periòdic

Xavier Fernàndez i Gorka Aixàs en l’entrega dels obsequis commemoratius acompanyats de la plantilla del MoraBanc a les instal·lacions del Pas de la Casa.
Xavier Fernàndez i Gorka Aixàs en l’entrega dels obsequis commemoratius acompanyats de la plantilla del MoraBanc a les instal·lacions del Pas de la Casa. | Comú d\'Encamp

El nou MoraBanc de la temporada 2020/21 s’estrena aquesta tarda a les 19.00 hores contra l’FC Barcelona al Complex Esportiu d’Encamp, on està concentrat el conjunt blaugrana, amb motiu del partit amistós II Trofeu Encamp, que es retransmetrà en directe per Andorra Televisió i Barça TV. L’equip del Principat arriba a l’enfrontament amb l’única i evident baixa de Moussa Diagne, que ja fa exercicis de mobilitat articular a la piscina, tal com es va poder veure en les imatges publicades ahir a les xarxes socials de l’equip, deixant entreveure que la tornada a les pistes del jugador senegalès està una mica més a prop. No obstant això, Ibon Navarro gaudirà de tots els efectius que seran disponibles a l’inici de la Lliga Endesa, ja que no s’esperen més fitxatges i, amb els dorsals assignats, el mercat tricolor ja està tancat a noves incorporacions. Des de l’1 de Tyson Pérez fins al 30 de Senglin es troben els números escollits pels altres 11 jugadors que conformen una plantilla àmplia per afrontar tres competicions molt exigents i amb pocs dies de descans entre partits en molts trams de la temporada.

 

Per la seva part, la secció de bàsquet del club català, està concentrada des del passat diumenge a la parròquia encampadana, com ja és costum en altres disciplines de l’entitat blaugrana. S’han desplaçat fins al país grans figures com Mirotic, Pierre Oriola o Víctor Claver, però el principal atractiu, sens dubte, és el nou tècnic, Sarunas Jasikevicius. L’exjugador lituà d’equips com el mateix Barça, Indiana o Golden State, dirigirà el seu primer partit com a tècnic del Barça després de quatre anys al poderós Zalgiris Kaunas del seu país.


D’altra banda, el MoraBanc, que  ha estat concentrat al Pas de la Casa durant tres dies, va ser rebut ahir pel conseller de Joventut i Esports d’Encamp, Xavier Fernàndez, que va fer entrega d’una pilota commemorativa com a Vila Europea de l’Esport 2020 mentre que el president del club, Gorka Aixàs, va entregar al comú una samarreta signada. «Treballem per consolidar la parròquia com una destinació de turisme esportiu i els acords de col·laboració amb entitats esportives d’elit com el MoraBanc sumen molt positivament», va reconèixer Fernàndez. Aixàs  va qualificar el Pas de la Casa com «un lloc privilegiat per a qualsevol equip professional» i va confessar que «és una sort poder entrenar amb alçada i més fer-ho a casa nostra». A més, el conseller va explicar que es preveu la signatura del conveni en les properes setmanes amb les mateixes condicions econòmiques que l’any anterior però adaptant les accions promocionals a la nova situació per la Covid-19.

PUBLICITAT
PUBLICITAT