PUBLICITAT

Andorra la Vella

Les seleccions de futbol 11 i sala ja tenen les noves samarretes

La Federació Andorrana de Futbol i Macron renoven l’acord i la marca seguirà vestint a la tricolor

Per Vicente Pallarés

Acte de presentació de les noves samarretes de la selecció amb jugadors dels diferents combinats nacionals.
Acte de presentació de les noves samarretes de la selecció amb jugadors dels diferents combinats nacionals. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va presentar ahir les noves samarretes que lluiran els equips nacionals masculins i femenins de futbol i futbol sala durant els pròxims dos anys. Tant la samarreta com els pantalons i les mitges de la primera equipació seran vermells. La segona serà blava, mentre que la tercera recupera el color groc, substituint la blanca de la darrera fase de classificació per l’Eurocopa 2020. Els porters vestiran de blau, groc i verd. Totes les equipacions oficials dels equips de la FAF seguiran sent de la marca italiana de roba esportiva Macron. La selecció masculina de futbol estrenarà la nova equipació en el partit contra Letònia del proper 3 de setembre i la portarà a tots els enfrontaments de la Uefa Nations League i de la fase de classificació pel Mundial 2022. El president de la FAF, Fèlix Álvarez, va voler agraiar la confiança i l’esforç a Macron per continuar junts fins al 2022: «Totes tres equipacions ens agraden molt per la seva comoditat i perquè combinen els tres colors de la bandera d’Andorra. El material esportiu evoluciona molt ràpidament i aquest, pel que hem pogut comprovar, és molt bo per la transpiració. Esperem que ens donin alegries a les pròximes competicions». La marca ja ha posat a la venda les samarretes a través de la seva pàgina web oficial. 


A l’acte, que va tenir lloc als carrers del centre d’Andorra la Vella, van acudir representants dels diferents combinats nacionals. Marina Fernàndez i Iria Domínguez, per part de la selecció femenina de futbol; Josep Gomes, Albert Alavedra i Márcio Vieira, com a membres del seu homòleg masculí; i Èric Mesquita i Aaron Guirao, del futbol sala; van ser els esportistes assistents a la presentació. A més, la FAF va oferir un homenatge al personal del Servei Andorrà d’Assistència Sanitària (SAAS) i de la Creu Roja amb un passadís, semblant a l’habitual de campions al futbol, a representants d’aquests dos col·lectius sanitaris per la seva tasca durant els darrers mesos a causa de la Covid-19. Álvarez també va tenir paraules d’agraïment per a ells: «el SAAS i la Creu Roja són algunes de les entitats a les quals hem d’estar agraïts per tot el que han fet durant la crisi sanitària, posant en risc la seva salut. Aquest era un moment perfecte per dedicar-los un reconeixement pel que han fet i estan fent». Per la seva banda, el cap de l’Àrea Operativa de Creu Roja, Quim Fenoll, va mostrar la seva grata sorpresa davant aquest tribut: «No esperava tant. He vingut jo, però és un reconeixement a tots els membres de la Creu Roja que han estat treballant per la ciutadania d’Andorra. És un orgull portar la samarreta de la selecció». Cal destacar que no van poder acudir membres de la Policia ni dels Bombers.

 

D’altra banda, el president de la FAF també es va referir a altres aspectes relatius a l’actualitat esportiva competent a aquest organisme, com el dèficit amb el qual van tancar 2019. «No ens preocupa perquè ja es preveia a causa del decalatge de les subvencions de la Nations League. Una part d’aquesta subvenció no es va poder activar al 2019 i l’haurem d’activar al 2020», va assegurar Álvarez. Tanmateix, va afirmar que s’espera «poder començar la lliga a l’octubre» i que la FAF «ja està en converses amb el Ministeri de Salut per no posar en risc als jugadors i tot el que envolta el món del futbol».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT