El porter andorrà va jugar tota la segona part del partit contra el Cartagena

Per Vicente Pallarés

Iker Álvarez en el partit contra el Cartagena.
Iker Álvarez en el partit contra el Cartagena. | Villarreal CF

Iker Álvarez, actualment al Vila-real C de la Tercera Divisió valenciana, va fer el seu debut amb el primer equip groguet el passat diumenge a San Pedro del Pinatar, Múrcia, prop d’on està concentrat l’equip castellonenc, a la Finca Resort d’Alacant. El porter andorrà, que ja s’estava entrenant a les ordres del reconegut tècnic Unai Emery, campió de l’Europa League amb el Sevilla FC, va gaudir dels seus primers minuts contra l’FC Cartagena en la victòria del submarí groc per 3-1, compartint terreny de joc amb figures com Paco Alcácer, internacional amb la selecció espanyola, o Take Kubo, jugador japonès cedit pel Reial Madrid. Álvarez va jugar tota la segona part, substituint Filip Jorgensen, i no va encaixar cap gol. Malgrat la poca feina sota pals, va estar molt correcte i segur en tot moment i molt participatiu en la sortida de pilota des d’enrere, segons fonts del club valencià. El pròxim partit serà avui a les 20.00 hores contra el Tenerife, on l’internacional andorrà sub-21també podria estar present.