PUBLICITAT

Els cicles Engordany a duo i ON-Carrer acaben demà

Els actes de l’ONCA clouen amb tres concerts a Ordino i un a Escaldes

Per El Periòdic

Òscar Llauradó, Manel Soriano i Elias Porter a l’ON-Carrer.
Òscar Llauradó, Manel Soriano i Elias Porter a l’ON-Carrer. | ANA / A.S.

La Fundació ONCA tancarà els cicles ON-Carrer i Engordany a duo demà, 26 d’agost. Aquesta entitat cultural va ser impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, i aquest estiu ha organitzat dos dels cicles musicals més importants que s’han dut a terme al Principat. Tots dos acabaran amb uns actes de cloenda que inclouran les últimes actuacions del cicle. 


Per la seva banda, l’ON-Carrer acabarà a la parròquia d’Ordino amb tres actuacions. La Pecera actuarà a les 19.00 hores a la plaça Major. Tot seguit, a les 19.45 hores, serà el torn de Josep Bracero als jardins del museu Areny Plandolit. Per útim, Guillem Tudó farà la seva interpretació amb saxo a la plaça de Prat de Call, a les 20.30 hores. Totes les actuacions compten amb la col·laboració del comú d’Ordino, com ja s’ha fet fins ara.


D’altra banda, el cicle Engordany a duo clourà, a diferència de l’ON-Carre, amb només una actuació. Aquesta tindrà lloc a les 19.00 hores i la protagonitzarà el Duet Daura, format per Pilar Planavila (acordió) i Ivan Caro (gralla, ocarina, flabiol i tamborí). Tots dos s’endinsaran en la música d’arrel tradicional del Pirineu.  És imprescindible reservar plaça a l’oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany per assistir a les actuacions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT