PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut en una batuda, positiu en alcohol i drogues

Hi ha13 arrestats per seguretat vial i un per violència de gènere

Per El Periòdic

Imatge d’un cotxe de patrulla del cos de Policia.
Imatge d’un cotxe de patrulla del cos de Policia. | Maricel Blanch

En el balanç policial de la setmana passada, del 17 al 23 d’agost, la Policia va informar de 13 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit i sis més per altres delictes. 

En aquest primer grup, es va detenir dilluns passat, a les 03.30 hores i després d’una hora i mitja de persecució, un home no resident de 27 anys per presumptes delictes contra la funció pública i per donar positiu en el control d’alcoholèmia i de drogues que li van realitzar en el moment en què va ser captat pels agents. Segons va informar ahir el Cos d’Ordre en el recull de detencions de la setmana passada, el detingut es va saltar un control policial a les 02.00 hores de la matinada i va motivar una persecució, fins que va ser controlat i arrestat. En la prova d’alcoholèmia va donar una taxa d’1,43 grams d’alcohol per litre de sang, i també va donar positiu en la prova de tòxics salivar.

La majoria de la resta de detencions que es van dur a terme en aquest àmbit  són de conductors arrestats en controls rutinaris de matinada. Destaca el cas d’una dona resident de 60 anys que va ser detinguda el dijous passat, a les 22.30 hores, per haver tingut un accident amb danys materials. La dona va donar un resultat d’1,44 g/l d’alcohol en sang.

En les detencions per altres delictes, sis en total, hi ha la d’un home resident de 54 anys, arrestat dimecres passat a les 22.45 hores, com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere. Els agents van ser requerits a la via pública perquè una dona havia patit una agressió arran d’una discussió amb la seva exparella. 

Presó per l’autor de l’atropellament de l’avinguda Tarragona

Segons van informar ahir alguns mitjans nacionals, la batlle de guàrdia va decretar presó provisional  per a l’autor de l’atropellament de divendres. Se’l considera culpable d’un homicidi dolós, amb una pena de fins a 16 anys de presó. L’entorn de l’atropellat ha iniciat una campanya de recollida de fons per ajudar la família.

PUBLICITAT
PUBLICITAT