PUBLICITAT

230 establiments a la nova associació d'hotelers

  • Joan Armengol assumeix la gerència dels dos col·lectius de forma temporal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Unió Hotelera d'Andorra i l'Associació d'Hotelers d'Andorra estan culminant ja el seu procés de fusió i la nova entitat comptarà amb 230 establiments associats. Joan Armengol s'incorpora a l'equip de forma temporal per assumir la gerència de les dues associacions fins que la nova estructura estigui totalment acabada. Els hotelers, tindran a partir d'ara una major representativitat, segons va explicar a l'ANA el seu portaveu, Antonio Azurmendi, tot i que ja fa uns mesos que les dues associacions treballen de manera conjunta.

Azurmendi va explicar que l'exdirector de Caldea estarà al front de les dues associacions durant el procés de fusió i s'ocuparà de resoldre els aspectes de la unió que queden pendents, com són la designació del nou director de l'associació, el nom definitiu de l'organització o els temes administratius com per exemple la unificació de les quotes.

Encara que ja hi ha algunes persones que podrien optar a dirigir la nova associació, encara s'ha de designar el càrrec. Pel que fa al nom que tindran, Unió Hotelera d'Andorra podria ser una opció, tot i que Azurmendi va remarcar el fet que caldria incloure la paraula hosteleria en comptes d'hotelera, ja que l'associació engloba 146 hotels, però també representa restaurants, cafeteries i locals d'oci.

Quant a les estadístiques conjuntes, Azurmendi assegura que ja són una realitat i que la fusió que s'està acabant de tancar «aportarà més valor als afiliats». Amb el nou col·lectiu el sector de l'hosteleria i de l'hoteleria tindran una representació majoritària per perseguir les seves reivindicacions i neguits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT