PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El col·legi Sant Ermengol prepara tres escenaris per al curs escolar

En cas d’un tancament parcial del centre, es planteja introduir classes online

Per El Periòdic

Façana del col·legi Sant Ermengol.
Façana del col·legi Sant Ermengol. | Tony Lara

Tres possibles escenaris d’escolarització davant el risc de contagi de coronavirus. Aquesta és l’estratègia del col·legi Sant Ermengol que ha traslladat a les famílies a través d’un comunicat de cara el curs vinent, que s’iniciarà el dia 9 de setembre. Per una banda, el centre educatiu aposta per la presencialitat amb «nova normalitat», és a dir, que tot el personal porti mascareta, així com els alumnes de més de sis anys, que només se la podran treure en arribar a l’aula assignada. Els grups i els espais seran estables i es desinfectarà seguint les consignes sanitàries.

En cas d’un possible confinament parcial, però, el centre també ha dissenyat una estratègia d’ensenyament híbrid que combinaria classes online i presencials. En concret, els alumnes d’infantil, primària, 1r i 2n d’ESO assistirien a classes presencials, mentre que els de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat ho combinarien amb sessions telemàtiques.

Finalment, es contempla el tancament del centre en cas d’un confinament futur. Les classes virtuals serien la clau en aquest escenari essent més o menys nombroses depenent del curs dels alumnes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT