El Vallbanc desperta del somni europeu

L'equip perd 3-4 en la tanda de penals

Un moment del partit d’ahir.
Un moment del partit d’ahir. | VALLBANC FC SANTA COLOMA

La tanda de penals va acabar amb el somni europeu del Vallbanc FC Santa Coloma. Els homes d’Albert Jorquera van perdre 3-4 contra l’FK Iskra Danilovgrad de Montenegro, en la ronda preliminar de la UEFA Europa League, deixant així Andorra sense representació en la competició europea. El partit va acabar 0-0 i l’àrbitre va afegir set minuts. El temps de descompte, però, no va servir per evitar la pròrroga, i això que els andorrans jugaven amb un home menys, Jordi Aláez, des del minut 40. El porter Eloi Casals va protagonitzar un dels ensurts del matx en el minut 5 de l’afegit, després d’una topada en què es va fer mal a les mans, però de la qual es va poder recuperar.

Cal recordar que aquest partit ha estat especialment controvertit, ja que el dia abans que els montenegrins arribessin al Principat es va saber que tres dels seus jugadors havien donat positiu de Covid-19. Quan l’equip va aterrar a Girona es va realitzar la reglamentària prova PCR en què ningú més resultar positiu, de manera que el partit es va poder disputar amb total normalitat.