PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tunde i Dime arriben per reforçar el joc interior del MoraBanc

Els jugadors es podran lluir com a pivots el proper 26 d’agost en un amistós contra el Barça

Per El Periòdic

Tunde i Dime durant la seva presentació, a ulls d’alguns curiosos que passejaven per l’avinguda Meritxell.
Tunde i Dime durant la seva presentació, a ulls d’alguns curiosos que passejaven per l’avinguda Meritxell. | BCA

El MoraBanc va sumar ahir dos nous noms a la seva llista a degoteig de fitxatges que ha anat alliberant al llarg dels últims dies. Babatunde Olumujywa i Malik Dime van tancar aquesta tanda de presentacions i ho van fer a la seu del MoraBanc, en un espai obert, generant l’atenció de curiosos i turistes que passejaven per l’avinguda Meritxell. 


La presentació dels jugadors es va dur a terme, com ja s’ha fet fins ara, seguint el protocol habitual i a càrrec del general manager del club, Francesc Solana. «Són dos jugadors que ens han d’aportar molt dinamisme i energia en el nostre joc», va afirmar Solana en la roda de premsa. «Amb la resta de jugadors interiors pensem que tenim el que necessitem per jugar de la manera que volem jugar», va afegir. 


Olumujywa, o Tunde, com se’l coneix, va néixer el 1992 a Freetown, a Sierra Leone, i ja va jugar la fase final de València amb l’equip. Abans d’arribar al MoraBanc, va competir a la Lliga LEB Or d’Espanya amb el Real Betis durant una temporada, quan va ascendir a l’ACB.  La temporada passada, però, va jugar amb el Bahía Sant Agustí, i ara, per fi, aterra a la Lliga ACB amb l’equip andorrà. «La meva idea és viure el present i no pensar massa en el futur donant cada dia el meu 110 per cent a la feina i fent el que sé fer a la pista, no volent fer massa més», va expressar Tunde. A més, va afegir que «a València vaig sentir que era capaç de jugar a aquest nivell i que era el principi de la meva oportunitat a l’equip». 


Per altra banda, Dime és originari de Dakar, al Senegal, i aterra per primer cop, també, a la lliga ACB. Després d’anys de bàsquet universitari i de la lliga de desenvolupament de l’NBA als Estats Units, la temporada passada va jugar al Lavrio, de la lliga grega. Amb tot això, Dime ha elogiat aquesta nova etapa que comença: «L’ACB és la millor lliga del món exceptuant la NBA i això ha influït en la meva decisió com també ho ha fet l’estil de joc de l’equip en què es comparteix la pilota i es juga ràpid». «Puc ajudar en defensa i en rebot que son els meus forts perquè sóc un jugador ràpid per l’alçada que tinc», ha destacat.


Els dos jugadors podran començar a lluir-se com a pivots de l’equip tricolor aviat, i destacaran per reforçar el joc interior del club durant la temporada vinent. Els amistosos de pretemporada comencen tot just la setmana que ve. El primer es jugarà el dimecres 26 d’agost, el qual serà contra el Barça i es jugarà a Encamp, a porta tancada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT