PUBLICITAT

Andorra la Vella embellirà el carrer Sant Esteve i n’ampliarà les voreres

El comú informa que les obres es realitzaran durant la tardor i duraran dos mesos

Per El Periòdic

Una imatge del carrer Sant Esteve d’Andorra la Vella
Una imatge del carrer Sant Esteve d’Andorra la Vella | Google maps

El Comú d’Andorra la Vella continua endavant amb les accions per embellir i pacificar la zona de Riberaygua i travesseres. És per això, que l’administració comunal va convocar un concurs que va sortir publicat ahir dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) amb el propòsit de trobar una empresa per dur a terme els treballs de remodelació del carrer Sant Esteve, que és el que enllaça la Sardana amb Joan Maragall. L’objectiu principal de la corporació comunal és eliminar la zona d’estacionament i eixamplar les voreres d’aquest carrer en benefici dels vianants.

Per altra banda, des del comú van informar que les obres es duran a terme durant la tardor, però que tindran una durada màxima de dos mesos. S’eliminaran una desena de places d’aparcament que hi ha en aquest carrer i s’ampliaran les voreres. D’aquesta manera, del metre i mig actual passaran als tres metres i mig.

Pacificació

I és que la voluntat de la corporació és anar fent canvis en aquest barri, ja sigui amb petites actuacions que puguin comportar embelliments dels carrers i que, alhora, el vianant guanyi espai. D’aquesta manera, un altre dels carrers que pot ser objecte d’actuacions en un termini més o menys breu és el de Callaueta. De fet, l’administració està valorant les actuacions que s’hi podrien dur a terme.

Pel que fa al marc de la remodelació dels carrers de la parròquia, la corporació també va fer pública la convocatòria d’un concurs per adjudicar les obres de millora d’algun d’ells. En concret, el de les Lloses i la Grandalla, informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT