PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jorquera afronta el primer partit com a entrenador del Vallbanc

El tècnic de l’FK Iskra confia en que no hi haurà més jugadors positius

Per El Periòdic

L’equip VallBanc FC Santacoloma durant un entrenament.
L’equip VallBanc FC Santacoloma durant un entrenament. | Maricel Blanch

El Vallbanc FC Santa Coloma i l’FK Iskra Danilovgrad disputen avui a les 19:30 hores el partit de la ronda preliminar de UEFA Europa League a l’Estadi Comunal. Un avantatge, deia l’entrenador dels andorrans, Albert Jorquera, «ja que ens ha permès estar més tranquils tota la setmana». A més, el panorama per l’FK Iskra s’ha vist afectat amb la detecció de tres casos positius entre els jugadors i avui tindrà els resultats de les proves efectuades a tot l’equip i cos tècnic que va aterrar ahir al matí a Girona.

L’entrenador de l’equip de Montenegro, Aleksandar Nedovic, va aclarir que un cop es van assabentar del brot, van aïllar als jugadors per evitar els contagis i celebrava que «gràcies a déu estem i ens trobem tots bé» i va mostrar-se confiat pel debut. Així anunciava que «donarem el 100% de les nostres possibilitats», optant per fer pressió i comptar amb el domini de la pilota.

Jorquera, que s’estrenarà com a primer entrenador amb aquest primer partit «especial» de la Europa League, va lamentar el brot a l’equip contrari. «Són unes condicions que no agraden a ningú», deia, tot i que considera que serà un partit «disputat i igualtat». És per això, que constatava que la «clau és arribar a porteria i tenir com més ocasions millors. Xutar i fer sensació de perill en tot moment». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT