PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’X-Trial torna a canviar de data al 24 d’octubre

La nova data segueix pendent de la validació del Ministeri de Salut

Per Gerard Castillo Miralles

Toni Bou a l’edició del 2020.
Toni Bou a l’edició del 2020. | X-Trial

Si tot va segons el previst, el Poliesportiu d’Andorra la Vella tornarà a acollir el campionat mundial de trial indoor X-Trial el 24 d’octubre del 2020.  Així es pot observar, per ara, a la seva pàgina web, on es permet comprar entrades per aquesta data.


Tot i així, des de l’organització informen que aquesta data no és de tot segura, i és que estan pendent de l’aprovació del Ministeri de Salut per a poder tirar-la endavant i per tant, a hores d’ara, segueix sent provisional. Més enllà del dia, tampoc hi ha un vistiplau pel protocol de seguretat presentat. Amb tot això, les previsions no són especialment optimistes.


Per altra banda, el TrialGP, que es realitza a Sant Julià de Lòria, segueix per ara també penjant d’un fil. De la mateixa manera que l’X-Trial, segueix pendent de la confirmació de Salut per a poder realitzar-la.
La competició, que estava vigent abans no es decretés el confinament arreu del món a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, va haver-se d’anul·lar. Amb aquesta cancel·lació sobtada, Toni Bou va quedar en primera posició i es va declarar guanyador de l’edicó del 2020. En aquell moment es va establir una data que, fins l’anunciada actualment, ha anat variant deixant obert el dubte.

PUBLICITAT
PUBLICITAT