PUBLICITAT

A la venda les samarretes solidàries de Ronda per la infància

Tenen l’objectiu de donar visibilitat als col·laboradors i aportar-los fons econòmics

Per El Periòdic

Presentació de les samarretes solidàries de la Ronda per la infància.
Presentació de les samarretes solidàries de la Ronda per la infància. | ANA/F.A.

Els representants de Ronda per la infància, d’activitats de creixement de FEDA, de Viladomat, d’AINA i de Toubabs van presentar, ahir, la quarta edició de les samarretes solidàries Ronda per la infància: «S’ha creat una inèrcia i la gent ja ens les demana abans que les fem, això ens encoratja a tirar endavant i encara més en un any difícil com el que estem vivint», va explicar Joan Vilana, representant de Ronda per la infància. El mateix va afegir que durant aquesta edició han tingut «més col·laboradors que mai». Tot plegat, amb un doble objectiu: «Donar visibilitat a les institucions que ajudem i aportar-los fons econòmics perquè puguin tirar endavant de la millor manera possible la seva tasca».


Vilana va explicar que el criteri per triar les ONG amb les quals col·laboren es resumeix amb el lema «ajudar els qui ajuden. Han de ser entitats que treballin amb la infància i les dividim de manera que una meitat va a parar a una organització del país i l’altra meitat a una de fora», va concloure.


Les botigues Viladomat seran el punt de venda de les samarretes, que estan fetes amb materials sostenibles. La firma col·labora amb aquest projecte solidari des de la primera edició, i la seva representant, Marta Palau, va recordar que «la recaptació va a parar de manera íntegra a les entitats». Un altre punt de venda de les samarretes és el Museu de l’Electricitat de FEDA, informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT