PUBLICITAT

Èxit de participació al projecte de dansa ‘Dones d’aigua’

Set intèrprets van explicar la llegenda de l’origen del llac d’Engolasters

Per El Periòdic

L’espectacle ‘Dones d’aigua’.
L’espectacle ‘Dones d’aigua’. | ANA/M.F.

La dansa va ser la protagonista d’una nova proposta al camí hidroelèctric d’Engolasters que va tenir lloc el dimarts a la nit. Era la primera vegada que aquesta expressió artística es programava dins les activitats estiuenques de FEDA Cultura i va ser tot un èxit. De fet, s’han hagut de fer dos passis que s’han omplert. D’aquesta manera, una setantena de persones van gaudir de Dones d’aigua, un projecte creatiu creat exclusivament per aquesta ocasió i que ha portat al públic la llegenda de l’origen del llac d’Engolasters amb l’actuació de set intèrprets.


Després d’una breu visita al camí hidroelèctric, els assistents van poder gaudir de l’espectacle de dansa vora el llac. Una dona d’aigua va ser l’encarregada d’explicar la llegenda, en primera persona, del captaire que va demanar ajuda i a qui només una persona va voler ajudar. La Moixera va ser l’encarregada de crear aquest espectacle.


La guia del Museu de l’Electricitat, Katia Vilana, va mostrar la seva satisfacció per «la bona acollida» que estan tenint les propostes culturals d’aquest estiu, ja que malgrat la incertesa causada per la crisi sanitària, el públic està omplint els diferents espectacles programats. La setmana que ve, una visita teatralitzada posarà el punt final a les propostes d’estiu de FEDA Cultura.

PUBLICITAT
PUBLICITAT