PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Posposada al 2021 l’edició actual d’Ironman Barcelona

La reconeguda prova esportiva va aterrar recentment a Andorra

Per El Periòdic

Imatge de l'Ironman Barcelona.
Imatge de l'Ironman Barcelona. | Ironman

«Amb la seguretat i el benestar de tota la nostra comunitat com a prioritat màxima i seguint les directrius de les autoritats en relació amb la pandèmia de la Covid-19, podem confirmar que l’Ironman Barcelona, originalment planificat per al 4 d’octubre, no podrà tenir lloc al 2020 i tornarà el 3 d’octubre de 2021», així anunciava ahir el nou canvi de data l’organització de l’Ironman en relació amb la competició que s’havia de celebrar a la Ciutat Comtal.


Així mateix, l’Ironman 70.3 tampoc se celebrarà enguany i es disputarà el mateix dia que l’Ironman.


Cal recordar que recentment l’Ironman va aterrar a Andorra. Així es va fer públic el passat 29 de juliol al llac d’Engolasters durant la presentació de la reconeguda prova esportiva. En aquesta, es va anunciar que el Principat serà durant els quatre anys vinents una seu de l’esdeveniment al sud d’Europa.


A més, Andorra serà l’únic país del món amb cinc proves diferents sota el segell Ironman en un mateix any: el reconegut triatló Ironman, l’Ironman 70.3 de mitja distància, una prova de BTT (bicicleta de muntanya), l’Andorra 21 Ports de ciclisme de carretera i una última prova de trail running. Agustí Pérez, director regional de a prova al sud d’Europa, va destacar en la presentació que «aquest serà el mig Ironman més dur del món pel desnivell».
El Govern va celebrar aquest fet i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va destacar que «aquest esdeveniment quadra perfectament amb el que vol el país per diferenciar-se, tenim un entorn privilegiat per a aquest tipus de proves». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT