PUBLICITAT

El Barça d’hoquei fa els últims dies de pretemporada a Encamp

És el segon any consecutiu que el club fa estada a la parròquia abans de començar la temporada

Per El Periòdic

El Barça d’hoquei al Complex esportiu d’Encamp després del primer entrenament.
El Barça d’hoquei al Complex esportiu d’Encamp després del primer entrenament. | ANA/A.S.

Després que la setmana passada el Barça d’handbol fes una estada a Encamp, aquest diumenge va arribar a la parròquia el Barça d’hoquei per fer-hi l’última setmana de pretemporada. Aquest és el segon any consecutiu que l’equip dirigit per Edu Castro fa alguna setmana d’estada a Encamp, on s’entrenaran fins al divendres 21 d’agost. Així, aquest dilluns al matí el conjunt barcelonista va fer el seu primer entrenament i posteriorment van ser rebuts a les dependències del comú per la cònsol major, Laura Mas, qui els va donar la benvinguda i va agraït al club la confiança dipositada en la parròquia, en les seves instal·lacions i en el comú. A més, va subratllat que estan «gestionant la pandèmia amb el màxim rigor» i els va desitjar que «se sentin com a casa, segurs» i també els va desitjar molta sort per la temporada que comencen en una setmana.


Per la seva banda, el tècnic del Barça d’hoquei, Edu Castro, va indicar que repeteixen estada a Encamp perquè l’any passat van estar molt a gust: «És un lloc ideal per fer la pretemporada, i més, amb les circumstàncies especials d’aquest any». Sobre la pretemporada, va indicar que intenten que sigui el més semblant possible a les dels altres anys però el fet de no saber que passarà és el que fa que sigui diferent. Com a mode d’anècdota sobre les principals modificacions, va comentar que «ara mateix a qualsevol reunió de l’equip, qui primer pren la paraula és el metge» per avisar de les novetats del dia anterior, i va afegir que sempre tenen present que per davant de tot hi ha la salut, no només la seva, sinó de tothom.


Tot i aquesta pretemporada atípica, la qual s’ha allargat una setmana més del que és habitual, el Barça d’hoquei afronta la nova temporada amb el mateix objectiu de cada any que és competir i guanyar títols. Per aconseguir-ho, una de les claus serà gestionar bé les emocions i estar mentalitzats en treballar amb la major normalitat possible, va subratllar el capità de l’equip, Aitor Egurrola. La temporada passada es va aturar en el moment de lluitar per tots els títols i Egurrola desitja continuar amb aquesta línia de feina i que arribin els èxits: «Físicament l’equip està bé perquè vam treballar molt durant el confinament» però la incògnita «està a nivell competitiu» després de gairebé sis mesos aturats, va dir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT