PUBLICITAT

Continuen els cicles ON-Carrer i Engordany a duo amb sis actuacions

El DJ John Holt realitza la primera de les actuacions amb un repertori ‘house’ i ‘funky’

Per El Periòdic

L’actuació de Jordi Claret, la setmana passada, al cicle ON-Carrer.
L’actuació de Jordi Claret, la setmana passada, al cicle ON-Carrer. | E.C. / ANA

Escaldes-Engordany s’omple de música aquesta setmana gràcies a les sis propostes que oferirà la Fundació ONCA en el marc dels cicles ON-Carrer i Engordany a duo. Així, el cicle ON-Carrer presenta les actuacions de John Holt Dj, Antònies Darkness, Els Pali, Teresina Childsongs i Tudo’s Band en diferents espais del parc del Roure del 17 al 21 d’agost i el cicle Engordany a duo continua amb el duo Coprincesse el dimecres 19. Totes les actuacions tindran lloc a  les 19.00 hores.


Per la seva banda, el cicle ON-Carrer va presentar ahir la primera de les cinc actuacions que oferirà, amb el DJ John Holt qui va apropar al públic un repertori molt popular dels gèneres house i funky. Avui Antònies Darkness oferirà un repertori que es basarà principalment en versions de pop-rock revisades des d’un punt de vista acústic i folk. Demà arriba el torn d’Els Pali que oferiran un concert on es barrejaran cançons amb versions de música espanyola, fusions de diversos estils com la rumba, el flamenc, i el funky, entre altres, creant un còctel de peces tranquil·les i íntimes amb d’altres molt més animades per fer ballar al públic. Dijous Teresina Childsongs oferirà un repertori adreçat als infants amb un petit recorregut pel món de Disney i divendres serà el torn de Tudo’s Band amb grans èxits de la música pop-rock de cantants com Elvis Presley o George Michael.


Per altra banda, en el marc del cicle Engordany a duo, Coprincesse, format per la cantant Eva Gómez i Carles Alsina al piano presentrà la música popular que va marcar els anys 30 a París. Un duo que convida a ballar amb ritmes de valsos i melodies alegres que van ser popularitzats per artistes com Brel, Piaf, Trenet, o Bourvil, entre altres, o clàssics més recents com Gainsbourg, Hornez i Porter. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT