PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut en una baralla a Escaldes-Engordany

La Policia deté més d’una desena d’individus durant la darrera setmana

Per El Periòdic

Imatge de l’edifici administratiu del cos de Policia.
Imatge de l’edifici administratiu del cos de Policia. | Tony Lara

La Policia va detenir el passat dissabte a les 23.00 hores a la Massana un jove resident de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. D’acord amb la informació proporcionada pel cos de seguretat, els agents van ser requerits en una zona d’esbarjo d’Escaldes-Engordany perquè el detingut havia agredit un  menor d’edat amb un cop de puny al rostre, provocant que caigués a terra. La policia va identificar l’autor, i el va detinir.


Segons el balanç policial de la darrera setmana van ser detingudes 11 persones: set per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit i quatre per altres motius. Entre aquests, divendres va ser detingut un home de 29 anys, que va donar una taxa d’alcohol de 2,95 grams i que, a més, es trobava amb el carnet de conduir suspès. En aquesta actuació, es va detenir també la seva acompanyant, ja que, segons la Policia,  va «reaccionar de forma desproporcionada». 


A part d’això, el cos d’ordre també va rebre una denúncia el cap de setmana per part de la parella d’un home no resident de 47 anys en la qual va manifestar que va ser agredida per ell. La víctima va afirmar haver rebut empentes, bufetades, cops de puny i de peu per part de l’agressor, que va ser detingut. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT