PUBLICITAT

Alexis Bartolomé jugarà cedit a l’Oviedo CB

El club és de segona categoria, fet que permetrà el progrés de la carrera esportiva del jugador

Per El Periòdic

El jugador Alexis Bartolomé.
El jugador Alexis Bartolomé. | El Periòdic

L’alerpivot de 21 anys, Alexis Bartolomé, durant la propera temporada jugarà cedit del MoraBanc a l’Oviedo Club Baloncesto de Leb Or. Així ho va fer saber ahir el club de bàsquet andorrà, que va apuntar que el canvi d’equip permetrà al jugador «fer un salt endavant en la seva progressió amb una cessió a un club de la segona categoria del bàsquet espanyol».


En la mateixa línia, el Director Tècnic del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va apuntar que «tenim moltes esperances en l’evolució de l’Alexis, que ha estat molt bona les darreres temporades, i estem satisfets amb el destí que tindrà perquè pot ser determinant ja que el podrem recuperar com a jugador de l’ACB».

Primer entrenament

El dimecres passat Bartolomé va participar a la primera sessió d’entrenaments del primer equip del MoraBanc juntament amb Hugo Bartolomé i Aarón Guzmán, tots tres jugadors del planter. Van entrenar, doncs, de manera conjunta amb Guille Colom, David Jelínek, Nacho Llovet, Tyson Pérez, Bandja Sy, Haukur Palsson, Oriol Paulí i Sergi Garcia. Els quatre jugadors restants del primer equip no van poder formar part del primer dia d’entrenaments perquè acabaven d’arribar dels Estats Units.


El mateix dia que es van reprendre els entrenaments, Ibon Navarro, tècnic del club, va comparèixer davant del mitjans per enviar un missatge d’ambició i de satisfacció amb les eines que té de cara a la temporada vinent, assegurant que «hem fet l’equip que volíem pel nostre estil de joc» i va afegir que «potser no hem fet incorporacions tant altisonants com altres clubs però estem satisfets».

PUBLICITAT
PUBLICITAT