PUBLICITAT

El pla de la pretemporada de l’FC Andorra ja està marcat

El director esportiu del club afirma que actualment només varien els partits

Per El Periòdic

Sessió d’entrenament del Futbol Club Andorra.
Sessió d’entrenament del Futbol Club Andorra. | El Periòdic

El pla que dissenya la pretemporada del Futbol Club Andorra ja està marcat. Així ho va confirmar ahir el director esportiu del club, Jaume Nogués, que va afirmar que «tot el que és l’esquelet de la pretemporada, els entrenaments, els dies, la manera com funcionarà, etc. ja no varia». Tot i així, va explicar que pel que es refereix als partits «els estem variant perquè ara mateix els equips de categoria superior no poden fer partits amistosos contra equips de segona. Per tant, hem de buscar equips que vagin de segona B en avall». Va afegir, també, que «hi ha el problema que tots els equips s’han de fer les proves PCR i hi ha clubs que no se les poden fer, per això anem variant dia a dia».


Per altra banda, Nogués va explicar que pel que es refereix a la propera temporada, «és tot una mica incert. No sabem massa bé quan començarà, com… el que sí que sabem, més o menys, és l'esquelet de la lliga. A través de la Federació ens han explicat com anirà i la paraula és incertesa ara mateix. Esperem que la Covid-19 ens deixi treballar, que poguem començar quan toqui i res més». Així, va especificar que mica en mica, l’FC Andorra «comença a intuïr l’esquelet que tindrà l’equip». En aquest sentit, va fer referència als viut fitxatges que s’han dut a terme últimament i va apuntar que ara es tracta d’«acabar de matitzar. Hem d’acabar de polir l’equip amb petits detalls que ara estem acabant de mirar per determinar les posicions que hem de reforçar». Tot i així, va opinar que «estic molt content amb la variant que s’està fent de gent jove amb gent ja més experimentada».


Pel que es refereix a la formació definitiva de l’equip per la temporada vinent, Nogués va explicar que «a darrere hem de firmar amb un central, dins i tot potser dos» i va apuntar que en aquest sentit es té en consideració el jugador provinent del Draft del Futbol Club Andorra, Iñaki León. També va considerar que els falta un jugador «experimentat en defensa».

PUBLICITAT
PUBLICITAT