PUBLICITAT

L’aquaparc ha atret uns 3.000 infants en un mes

El parc ha donat resposta a les activitats d’estiu, escoles bressol i particulars

Per El Periòdic

Un dels inflables que conformen l’Aquaparc d’Andorra la Vella.
Un dels inflables que conformen l’Aquaparc d’Andorra la Vella. | ANA/M.F.

El Comú d’Andorra la Vella posa punt final, avui, a un mes d’Aquaparc. Una proposta que, al llarg del període de temps que ha durat la seva obertura, ha atret aproximadament 3.000 infants. Així ho va posar en relleu, ahir, el conseller de Joventut i Esports, Alain Cabanes, en una roda de premsa de valoració final de l’activitat. Es va mostrar especialment satisfet perquè, segons va explicar, la proposta ha donat resposta a diferents necessitats com les de les activitats d’estiu, les escoles bressol i als particulars. 


En la mateixa línia, un dels monitors que ha treballat al parc d’aigua durant el període de temps que ha estat obert, va apuntar, en declaracions a EL PERIÒDIC, que «ho he vist millor que l’any passat. Molt més organitzat. Jo personalment penso que el fet que la gent pugui venir a aquest espai perquè els nens s’ho puguin passar bé tot i que la situació és difícil fa que en general, la gent estigui contenta».


Així, davant l’«èxit» que des del comú es considera que ha obtingut aquesta proposta enguany, es va presentar la proposta que de cara a l’any que ve torni a muntar-se «ja que es tracta d’una oferta lúdica i refrescant». Així, el conseller va manifestar que es podria combinar l’oferta de la piscina exterior dels Serradells amb la de l’Aquaparc i permetre que les dues activitats d’estiu coexistissin. En aquest sentit, Cabanes va constatar que es manté la previsió que les obres del centre esportiu arrenquin aquest mes de setembre.

Condicionat per la Covid-19

El fet que la pandèmia de la Covid-19 s’hagi instaurat també a Andorra ha suposat que el parc d’aigua s’hagi hagut d’adaptar a les condicions i mesures de seguretat que marca el Ministeri de Salut en relació amb la prevenció davant del virus. En aquest sentit, el conseller de Joventut i Esports va explicar que «hem prioritzat la seguretat i els nens han pogut fer l’activitat igualment d’una manera molt segura. Hem trobat activitats diferents i augmentades respecte a l’any passat». Els monitors, pel seu cantó, van explicar que «amb la Covid-19 ha sigut una mica diferent. Treballàvem amb grups de convivència. No podíem barrejar els nens i, per tant, fèiem un grup o dos i anàvem alternant els inflables». Així, van valorar que «hem fet el que hem pogut i tot el possible perquè els nens seguissin les normes».


Precisament en referència als protocols de seguretat, la responsable de l’Aquaparc, Laia Lara, va explicar que cada vegada que un grup sortia d’un dels espais es feia una desinfecció a fons. Per altra banda, va apuntar que el que més bona acollida ha tingut per part dels infants que han visitat el parc han estat els tallers com el de bombolles. També va constatar que els infants el que volen és que l’espai sigui «dinàmic» i poder comptar amb diferents propostes per anar canviant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT