PUBLICITAT

La capital estrena el cicle ‘Ritmes, capital musical’ amb Johny Hallyday

L’activitat té l’objectiu d’atraure turistes a l’eix comercial i que allarguin les seves estades

Per El Periòdic

El clònic del mític cantant francès, Johny Hallyday, Johnny Vegas.
El clònic del mític cantant francès, Johny Hallyday, Johnny Vegas. | ANA/E.C.

Amb el permís de la pluja, Andorra la Vella va poder arrencar un any més el seu cicle musical estiuenc. ‘Ritmes, capital musical’ es va estrenar ahir al vespre amb la veu de Johnny Vegas, artista conegut per la seva perfecte imitació al mític cantant francès, Johny Hallyday.


Miquel Canturri, conseller de Cultura i de Promoció Turística, va recordar que aquest tipus d’activitats tenen l’objectiu d’atraure turistes a l’eix comercial i «fer que es quedin a prendre alguna cosa o a sopar una vegada hagi acabat el concert». A més, va destacar la importància que tot aquell que estigui al concert «se senti segur, amb les mesures sanitàries que hem habilitat».


Des de fa cinc anys, el Comú d’Andorra la Vella organitza aquestes actuacions musicals al carrer per als vespres d’agost. Enguany els concerts se celebraran en un únic espai i no en dos com l’any passat, quan s’alternaven entre la plaça de la Rotonda i la plaça de l’antiga caserna de bombers, que és on es farà aquest any, ja que l’indret compta amb una superfície àmplia on col·locar un centenar de cadires separades per garantir la distància social.


Tots els concerts comencen a les 19.30 hores i són oberts al públic. S’habiliten un centenar de cadires que són desinfectades cada vegada que un espectador deixa lliure el seu lloc, a més de facilitar gel hidroalcohòlic quan s’accedeix al recinte tancat.
El pròxim dimarts, dia 18, hi haurà havaneres amb Les anxovetes i el dijous 20 d’agost arribaran els Wax and Boogie.

PUBLICITAT
PUBLICITAT