PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nou MoraBanc aixeca el vol amb la primera sessió d’entrenaments

Ibon Navarro afronta la temporada amb ambició i confiat de tenir «l’equip que volíem pel nostre estil»

Per El Periòdic

Oriol Paulí i Haukur Palsson.
Oriol Paulí i Haukur Palsson. | MoraBancBC

El MoraBanc aixeca el teló de la temporada 2020/2021. Després de dos dies dedicats a les revisions mèdiques i les corresponents proves PCR, el nou projecte dissenyat per Francesc Solana arrenca pletòric d’il·lusió i novament, per tercera temporada i després de dos exercicis de creixement, sota les ordres d’Ibon Navarro. El guió previst pel club inclou novament superar o millorar les fites aconseguides les darreres temporades, però enguany el curs presenta el repte més apassionant que mai, pel gran nivell dels reforços que hi ha hagut a totes les plantilles del campionat. En roda de premsa, Navarro va reivindicar el nivell dels fitxatges que havia fet l’equip per tenir un estil de joc «reconeixible i ser competitius».

No obstant això, el primer dia d’entrenaments de l’equip no va ser completament normal, perquè els quatre jugadors que van arribar dels Estats Units: Senglin, Hannah, Tunde i Dimé, hauran de passar per una segona prova PCR que confirmi la seva negativitat de la Covid-19 abans de poder integrar-se a l’activitat del grup. Per això, ahir, van fer treball de forma individual. D’altra banda, Moussa Diagne seguia amb la recuperació de la seva lesió i per això tampoc va prendre part de la sessió d’entrenaments, tot i que va fer tasques d’assistència des de la banda de la pista. D’aquesta manera, a la sessió d’ahir, es va poder comptar amb Guille Colom, David Jelínek, Nacho Llovet, Tyson Pérez, Bandja Sy, Haukur Palsson, Oriol Paulí i Sergi Garcia, i també amb el suport dels jugadors del planter Alexis Bartolomé, Hugo Bartolomé i Aaron Guzmán.

Navarro torna ple d’ambició  

Per la seva banda, el tècnic, Ibon Navarro, va tornar a dirigir la disciplina de l’equip amb el torrent d’energia que el caracteritza i que en cap cas ha minvat amb les vacances, molt més breus aquest any. El tècnic basc va comparèixer davant dels mitjans just abans del primer entrenament de la pretemporada i ho va fer per enviar un missatge d’ambició i de satisfacció amb les eines que té, assegurant que «hem fet l’equip que volíem pel nostre estil de joc» i va afegir que «potser no hem fet incorporacions tant altisonants com altres clubs però estem satisfets».

L’entrenador tricolor també va exposar que «volem millorar en el rebot ofensiu, que és un punt en què vam evolucionar molt fa dues temporades i amb les incorporacions que hem fet esperem tenir un estil de joc reconeixible».

Preguntat sobre Moussa Digne, Navarro va dir que «segueix amb la seva recuperació i no accelerarem res i seguirem els passos fins que estigui bé i per això demano a tothom tranquil·litat en aquest tema perquè ara tinc 12 jugadors sans i amb aquests treballarem». D’altra banda, el tècnic també va explicar que «és normal que es vagin donant positius de coronavirus perquè tots els ciutadans estem exposats». 

A títol individual, es va referir a «l’aposta que s’ha fet per Oriol Paulí i Sergi Garcia perquè trobin l’ambient apropiat per explotar i demostrar tot el seu potencial». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT