PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos furts se sumen a l’onada de robatoris del mes passat

Van tenir lloc a dos domicilis de la parròquia d’Escaldes-Engordany

Per Irene Mas Fàbrega

Un vehicle de la Policia.
Un vehicle de la Policia. | ANA

La Policia va haver d’intervenir, de nou, a dos domicilis particulars i habitats després que els propietaris detectessin que els havien entrat a robar. Segons fonts del cos de seguretat, els presumptes autors dels fets «es van endur, més que res, diners en metàl·lic i en poques quantitats», aspecte que fa que el delicte coincideixi amb la resta de furts que s’han registrat a la mateixa zona des de mitjans del mes de juliol. La parròquia en qüestió és la d’Escaldes-Engordany i els presumptes dos delictes que s’han comès últimament, d’una manera més concreta, han tingut lloc als Hortalets de Guem durant la matinada del divendres al dissabte de la setmana passada, quan els habitants als domicilis van alertar al cos de seguretat després de trobar-se les cases regirades.

Per semblança en la metodologia i en els objectius de la manera d’efectuar el delicte, es podrien sumar a la desena de robatoris tipificats amb les mateixes característiques que el cos de seguretat ha registrat i ha atès al llarg del mes de juliol i a principis d’agost tant a domicilis particulars com a despatxos professionals. 

En aquest sentit, la Policia va concretar que gairebé tots coincideixen en el fet que els presumptes delinqüents busquen diners en metàl·lic. Els suposats delictes registrats a partir de mitjans de juliol han tingut lloc a domicilis particulars d’Andorra la Vella, concretament dels carrers Prat de la Creu, Baixada del Molí i a Babot Camp i també a la zona d’Encamp i al Tarter. Per altra banda, es van registrar furts que havien tingut lloc a diversos despatxos professionals, entre els quals hi ha la seu de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA).

Actualment, els especialistes en delictes contra el patrimoni del Cos de Policia tenen una investigació oberta basada, sobretot, en descobrir l’autoria de les persones que han dut a terme els presumptes furts i en saber si el seguit de robatoris registrats últimament l’ha dut a terme la mateixa banda o hi ha més d’un grup d’actuació implicat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT