PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Principat viu una jornada de forta densitat de trànsit

Es van acumular dos quilòmetres de sortida a la frontera francoandorrana

Per Lídia López

Imatge d’arxiu de retencions a Sant Julià de Lòria.
Imatge d’arxiu de retencions a Sant Julià de Lòria. | MARICEL BLANCH

El Principat va viure ahir una jornada amb un gran volum de vehicles a les carreteres, segons va apuntar el servei de Mobilitat. El punt amb més complicacions va ser la frontera francoandorrana, on poc després de les 09.00 hores es va començar a acumular els cotxes a l’entrada al país. Però el punt àlgid va ser en sentit sortida, primerament als volts de les 11.00 del matí, quan es va acumular un quilòmetre de retencions i més tard, a partir de les 13.45 i fins passades les 14.30 hores, la cua va ser de dos quilòmetres.

Així mateix, a la frontera hispanoandorrana, el servei de Mobilitat va reportar densitat de la circulació al migdia, al voltant de les 14.00 hores, de sortida, que es va repetir al vespre, a partir de les 19.20 de la tarda i també en direcció sortida.

L’afluència de vehicles superior a l’habitual també es va notar a les vies de l’interior del país. D’una banda, a causa de la seva proximitat a la frontera del sud, a Sant Julià de Lòria es va registrar densitat del trànsit al centre cap a les 11.00 hores i també a l’entrada a les 13.45 hores, ambdós en sentit nord. 
Un altre punt que també sol ser complicat pel que fa al trànsit és la Massana. En el cas d’ahir es van produir retencions a l’entrada en sentit sud a les 10.50 hores i més endavant, cap a les 18.45, també a l’entrada en sentit nord.

Per últim, a Canillo també es va acumular un volum de vehicles important durant el matí i fins al migdia, amb registres de trànsit amb densitat a les 11.00, a l’entrada i direcció sud, i en les mateixes característiques, a les 13.45 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT