PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un berenar amb màgia per a la gent gran d’Ordino

És el segon àpat que s’organitza des que es va tancar la Casa Pairal

Per El Periòdic

Instant de l’espectacle del mag i il·lusionista, Marc Ferrer, durant el berenar.
Instant de l’espectacle del mag i il·lusionista, Marc Ferrer, durant el berenar. | A.S. / ANA

Ordino va celebrar ahir el segon berenar a la fresca als jardins de la Casa Pairal per la gent gran de la parròquia. En aquest, els padrins i padrines van retrobar-se, de la mateixa manera que ho van fer en el primer berenar, que va ser a mitjans de juliol. 

Els berenars a la fresca van ser una proposta de Benestar Social quan, a causa de les mesures sanitàries, es va haver de tancar per segon cop la Casa Pairal. «Vam pensar que seria important fer alguna activitat a l’aire lliure amb la gent gran del poble», va explicar la cònsol menor i consellera de Benestar Social d’Ordino, Eva Choy, qui ha estat present en el berenar. L’àpat  ha consistit en una macedònia acompanyada per un espectacle de màgia de l’il·lusionista Marc Ferrer. 

Aquesta iniciativa consisteix a combinar un berenar amb una activitat de caràcter més lúdic. Tal com va subratllar Choy, «estan tenint molta acceptació» i és una manera d’oferir als avis i àvies de la parròquia un entreteniment i una estona d’oci. A banda, «també estan pensats perquè es puguin retrobar», ja que, segons va expressar, actualment és complicat que trobin un espai de convivència amb la Casa Pairal tancada.  Des del comú, s’han organitzat un total de tres berenars, el primer del qual va consistir amb un espectacle de música, i en el darrer, programat per d’aquí a dues setmanes, hi haurà mariatxis i orxata. Pel que fa a aquests, estan limitats a 30 persones i es necessita cita prèvia. 

A més, Choy va destacar que se segueixen les mesures sanitàries corresponents en els berenars. En aquest sentit, va indicar que el menjar és encarregat a un càtering i que durant el berenar es respecten els distanciaments entre persones a excepció d’aquelles que són del mateix nucli familiar. 

Finalment, la bona rebuda que està tenint aquesta activitat ha fet que des del comú no descartin repetir la iniciativa o buscar alternatives per a la gent gran de la parròquia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT