PUBLICITAT

Dos treballadors de la CASS, positius de Covid-19

No treballen de cara al públic i actualment estan aïllats a casa

Per El Periòdic

Façana de l’edifici de la CASS.
Façana de l’edifici de la CASS. | Maricel Blanch

Dos treballadors de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) que es van fer la prova de la Covid-19 de manera voluntària van donar positiu. Aquestes, doncs, se sumen als nous casos registrats per Govern al país. Segons fonts de la CASS, les persones en qüestió «no treballen de cara al públic, treballen a departaments de backoffice» i ho fan separats». En aquest sentit, van destacar que «son dues persones que en principi no tenen cap tipus de relació directa». 


Així, van explicar que d’acord amb el protocol que recomana seguir el ministeri de Salut, els treballadors en qüestió han hagut de determinar quins han estat els seus contactes directes durant l’última setmana per contactar-los i veure si s’ha infectat més gent o només aquestes persones». Igualment, aquesta gent propera als infectats s’han aïllat per prevenció.

Vacuna contra el virus a rússia

Putin va anunciar, ahir, que el país ha registrat la primera vacuna contra la Covid-19. Tot i així, ha estat aprovada sense haver la fase III d’assaig amb humans, que consisteix en provar-la amb milers de persones i és el pas previ a l’aprovació dels organismes reguladors. El president rus, però, va assegurar que la vacuna és eficaç i que permet obtenir una immunitat estable davant el coronavirus. Així, van explicar que la fase III començarà avui i que està previst posar en marxa la producció industrial de la vacuna a partir del setembre. 

Fase de control a Catalunya

L’epidemiòleg Fernando Sinón va anunciar, ahir, que pel que es refereix als rebrots de coronavirus registrats últimament a Catalunya, actualment ja es troben en «fase de control». En aquest sentit, evolucionaria de manera favorable i s’estaria controlant. En aquest sentit, la regió de l’Alt Pirineu i Aran té, a hores d’ara, un risc entre baix i molt baix de risc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT