PUBLICITAT

Marc Aguado, nova incorporació del Futbol Club Andorra

Iñaki León, sorgit del primer Draft del FC Andorra, farà la pretemporada amb l’equip

Per El Periòdic

El jugador cedit pel Real Zaragoza, Marc Aguado.
El jugador cedit pel Real Zaragoza, Marc Aguado. | FC Andorra

El Futbol Club Andorra incorporarà, a la seva plantilla, el migcampista aragonès Marc Aguado, cedit del Real Zaragoza per debutar, durant la propera temporada, amb l’equip andorrà. La trajectòria futbolística d’Agudo registra un total de 36 partits disputats amb el Real Zaragoza Deportivo Aragón, filial del club aragonès. També va debutar amb el primer equip a la Copa del Rei el passat dissabte, 11 de gener, contra el Club Gimnàstic de Tarragona.


La recent incorporació d’aquest jugador se suma a l’últim fitxatge que ha dut a terme el club andorrà pel que es refereix a la definició de la plantilla de cara a la temporada vinent. L’extrem barceloní, Sergi Serrano, el dilluns es va incorporar als entrenaments del FC Andorra. Va arribar al país procedent de la Unió Esportiva Sant Andreu, on va disputar 20 partits i va anotar 7 gols. L’atacant, de 20 anys, es va formar a les bases del Futbol Club Barcelona, on va arribar a debutar a la Youth League amb el Juvenil A, segons va fer saber el club andorrà.

Pretemporada

El jove central de 20 anys Iñaki León realitzarà la pretemporada amb el primer equip del Futbol Club Andorra. León ha disputat 25 partits al CD Torrijos, a 3ª divisió. Segons va informar el club, el jugador va destacar durant la celebració del primer Draft del Futbol Club Andorra. En aquest sentit, actualment i durant tota la setmana s’està entrenant sota les ordres de Nacho Castro. 


Per altra banda, el director esportiu del club andorrà, Jaume Nogués, va destacar, referent al perfil del jugador, que «juga bé amb les dues cames, és valent quan pressiona al davanter i és un jugador ràpid. Té les característiques perquè l’analitzem una mica més aquesta pretemporada i veure si pot fer un pas endavant». 


Pel que es refereix al balanç general del Draft 2020, Nogués va destacar que està «content» de com va anar l’esdeveniment, després de les incerteses generades per la Covid-19. Així mateix, Nogués va afirmar que «les crítiques dels jugadors a través dels qüestionaris que els estem enviant són molt positives, i la mostra és que ara tenim a l’Iñaki a prova amb nosaltres durant la pretemporada».

PUBLICITAT
PUBLICITAT