PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comú de Canillo suspèn el festival musical de l’Esquella

Des del comú asseguren que ho fan «apel·lant a la responsabilitat»

Per El Periòdic

Imatge de la passada edició.
Imatge de la passada edició. | El Periòdic

El Comú de Canillo va anunciar ahir a través d’un comunicat la cancel·lació de l’Esquella Incles Walking Music Festival. En el mateix comunicat, traslladen que ho fan «apel·lant a la prevenció i a la responsabilitat en el context de crisi sanitària de la Covid-19».

Segons informen, la decisió ha sigut presa sota la recomanació del Ministeri de Salut del Govern d’Andorra. Les autoritats sanitàries han apuntat la necessitat de mantenir la distància social limitant els esdeveniments per tal d’evitar els contactes més enllà dels grups de convivència del cercle habitual.

L’esdeveniment estava previst que tingués lloc aquest dissabte 15 d’agost a la Vall d’Incles. Segons estava previst, l’edició d’enguany anava a comptar amb la participació de cinc grups musicals: Limelight, Vibrand en Clau de Soul, Old School, Els Pali a quartet i Iarakè & Ginger.

Des del comú han afegit que s’ha traslladat als artistes i a les empreses que formaven part del festival «la voluntat de comptar amb la seva participació en futurs actes i edicions un cop la situació retorni a la normalitat».
L’edició d’enguany era la sisena i com cada any, l’esdeveniment incloïa un recorregut amb concert per la Vall d’Incles. L’edició anterior comptà amb actuacions de bandes com Orquestina Trama així com de The escarlett Brothehood Vibrand en clau de Soul, Pic Negre i Els Pali a Quintet. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT