PUBLICITAT

Andorra jugarà un partit amistós contra Portugal l’11 de novembre

El partit es disputarà abans que acabi la participació a la UEFA Nations League

Per El Periòdic

La selecció de futbol d’Andorra disputant un partit.
La selecció de futbol d’Andorra disputant un partit. | FAF

Andorra jugarà un partit amistós el dimecres, 11 de novembre, contra Portugal que actualment, segons el Rànking FIFA, és la setena millor selecció. L’enfrontament tindrà lloc a Lisboa, tot i que encara no s’ha confirmat el terreny de joc on es disputarà ni l’hora d’inici del partit. 


El combinat que dirigeix Koldo Álvarez disputarà aquest duel just abans de posar punt final a la seva participació al grup D de la UEFA Nations League; tres dies després del partit amistós contra el Portugal, la tricolor es desplaçarà a Malta per jugar el debut que correspon a la 5ª jornada de la UEFA Nations League i sis dies més tard, rebrà el Letònia a l’Estadi Nacional, partit que representarà la sisena i última jornada.


Segons va informar el seleccionador nacional, «per a Andorra és un plaer que una potència mundial ens ofereixi jugar un amistós. Tot i que Malta i Letònia no són rivals de la mateixa entitat, aquest partit ens servirà per acabar de provar coses de cara a les dues últimes jornades de la UEFA Nations League».


Per altra banda, segons va contextualitzar la Federació Andorrana de Futbol (FAF) ahir, Andorra s’ha enfrontat amb Portugal en dues ocasions com a rival de la fase de classificació per al Mundial del 2018. Al primer partit, que va tenir lloc l’octubre del 2016, la selecció nacional va caure amb un resultat de 6 gols a 0 a favor de Portugal. Això va ser dos mesos després que el combinat lusità es proclamés campió de l’Eurocopa. 


El segon partit, que es va jugar a l’Estadi Nacional el mes d’octubre del 2017, la selecció de Koldo Álvarez va perdre, de nou, amb un resultat de 0 gols a 2 després de jugar durant 63 amb un empat a zero gols.

PUBLICITAT
PUBLICITAT