PUBLICITAT

El Futbol Club Andorra incorpora com a nou fitxatge a Sergi Serrano

L’extrem barceloní arriba al país procedent de la Unió Esportiva Sant Andreu, on ha disputat 20 partits

Per El Periòdic

El director esportiu del FC Andorra, Jaume Nogués, amb l’extrem Sergi Serrano.
El director esportiu del FC Andorra, Jaume Nogués, amb l’extrem Sergi Serrano. | FC Andorra

El Futbol Club Andorra incorpora, com a nou fitxatge, a Sergi Serrano. L’extrem barceloní arriba al país procedent de la Unió Esportiva Sant Andreu, on ha disputat 20 partits i ha anotat 7 gols. L’atacant de 20 anys es va formar a les bases del Futbol Club Barcelona, on va arribar a debutar a la Youth League amb el Juvenil A, segons va informar, ahir, el club andorrà.


El jugador ja va poder conèixer els seus nous companys d’equip, ja que es va incorporar, ahir, als entrenaments del FC Andorra sota les ordres de Nacho Castro. En aquest sentit, el director esportiu del club, Jaume Nogués, va valorar el fitxatge: «Estem contents amb aquesta incorporació, ja la vam valorar l’any passat quan va estar fent la pretemporada amb el Barça B, al final no vam fer el pas, però després d’aquesta temporada amb el Sant Andreu ens hem decidit». En la mateixa línia, Nogués va destacar que Serrano «és un jugador hàbil, amb un nivell tècnic molt alt, que desborda, té dribbling... al final, és un extrem de tota la vida». 

Altres fitxatges

El fitxatge de Serrano se suma al de Borja Herrera, que es va formalitzar recentment. Tal com ja va informar EL PERIÒDIC, es tracta d’un jugador procedent del Maccabi Netanya, equip de la lliga israelina. El lateral canari de 27 anys és un jugador experimentat que està acostumat a debutar a categories superiors, ja que ha arribat a jugar a Primera Divisió. La seva trajectòria a Segona ha passat pel Valladolid, el Reus i l’Albacete. En aquest sentit, el director esportiu de l’equip del Principat, Jaume Nogués, va parlar del nou fitxatge com un jugador «contrastat, amb experiència, que ha valorat l’ambició i el compromís d’aquest projecte per davant d’altres aspectes del mercat com pot ser l’econòmic». 


Finalment, també com a preparació per a la nova temporada, el conjunt tricolor va cedir el davanter Cucu Fernández a la SD Formentera de la Tercera Balear.

Samarretes solidàries a benefici d’Unicef Andorra

En el marc de l’acord que uneix el Futbol Club Andorra amb Unicef Comitè d’Andorra, durant tot el mes d’agost es posaran a la venda 20 unitats de les samarretes tricolors infantils del club. Les samarretes es posaran a la venda a un preu de 40€ que es destinaran, de manera íntegra, a les campanyes que el Comitè d’Unicef Andorra té en marxa. En aquest sentit, l’objectiu d’aquesta acció és la recaptació de fons en favor dels projectes que porta a terme l’ONG tant a la República Centreafricana pels infants alliberats dels grups armats com al Bhutan pels infants amb discapacitat, així com al programa d’emergència obert per prevenir la Covid-19. Els interessats a comprar-les poden passar per les oficines d’Unicef, poden adquirir-les a través del correu electrònic o poden comprar-les mitjançant la pàgina web d’Unicef.  Amb la iniciativa es mescla l’esport i el joc, «un dret que tenen tots els infants i que s’inclou en la Convenció dels Drets de l’Infant que aquest any celebra el seu 25è aniversari», segons recorda Unicef.

PUBLICITAT
PUBLICITAT