PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Satisfacció al Pas per la facturació del mes de juliol

Apunten que enguany s’han superat les vendes de l’any passat

Per El Periòdic

Compradors del Pas.
Compradors del Pas. | Jordi Pujol

El mes de juliol sempre acostumava a ser un dels mesos més forts al Pas de la Casa pel que fa a facturació i aquest, tot i la situació actual de la Covid-19, no ha estat una excepció. Així ho va manifestar el president de l’associació de comerciants d’Iniciativa Publicitària (Inpub), Jean-Jacques Carrié, que va comentar que el juliol d’enguany ha estat molt bo, al punt que s’ha facturat més que l’any anterior. «S’ha treballat molt bé sobretot la primera setmana», va declarar Carrié, que també va afegir que aquest 2020, fins i tot el mes de juny, amb la reobertura de la frontera, va ser molt bo. «La gent venia d’estar confinada i quan van poder sortir van pujar cap aquí a comprar», va apuntar. 

Després d’aquests dos mesos amb molt moviment i amb bona facturació, Carrié va declarar que ara els toca esperar a veure com avança el mes d’agost. «Estem tenint dies molt bons i dies més fluixos», va indicar el president d’Inpub, i també va remarcar que «serà difícil superar a l’agost de l’any anterior perquè es va vendre molt». Malgrat tot, tenint en compte la situació que es presenta a diversos indrets pel que fa als rebrots de la Covid-19, va assegurar que «aquí al Pas de la Casa estem satisfets perquè estem tirant endavant».

D’altra banda, des del dijous 6 i fins ahir a la tarda, es va realitzar un mercat d’artesania i comerç d’inspiració medieval a la plaça de l’església. Per això, Carrié va declarar que «és una dinamització complementària i és una molt bona iniciativa del comú», i per això va manifestar que iniciatives com aquesta són molt benvingudes a la localitat perquè fan partícips a les botigues amb sortejos. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT