PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp reobre les piscines del Complex i del Centre Esportiu

La parròquia també estrena una zona de jocs infantils a la capital

Per El Periòdic

Piscina del Centre Esportiu del Pas de la Casa.
Piscina del Centre Esportiu del Pas de la Casa. | Comú d’Encamp

Encamp reobrirà el proper dilluns les dues piscines cobertes del Complex Esportiu d’Encamp i del Centre Esportiu del Pas de la Casa després d’una parada tècnica que ha permès realitzar les obres de millora i reforma de les instal·lacions. 

En el cas del Complex Esportiu d’Encamp s’han canviat els pòdiums de competició i s’ha arranjat la base on reposen. Al Centre Esportiu del Pas de la Casa s’ha canviat el liner (làmina base del terra i parets),  s’ha pintat de nou, s’han reparat les petites pèrdues d’aigua i s’ha arranjat tot l’enrajolat. 

Per utilitzar ambdues instal·lacions s’haurà de fer una reserva prèvia mitjançant la mateixa aplicació web que s’ha utilitzat fins al moment per a les reserves del gimnàs i les sales de musculació o bé trucant a la recepció dels centres esportius.

Pel que fa a la resta d’equipaments dels centres, a Encamp es podrà utilitzar també el solàrium i la terrassa exterior amb ús habitual. Al Pas, es manté obert el solàrium i el jacuzzi interior serà d’ús individual amb temps definit. Així mateix, les saunes i zones de relaxació de moment es mantindran tancades als dos centres.

Un nou parc infantil 

Paral·lelament, el Comú d’Encamp també va informar que des del dijous està obert un nou parc infantil situat davant de la plaça Sant Miquel. Una de les peculiaritats d’aquest nou parc és la col·locació d’un equipament infantil multi joc fet amb fusta de robínia, un material molt resistent i que encaixa en l’entorn on està ubicat. 

L’espai de jocs està format per un gronxador amb cinc seients i un castell gegant de cinc metres d’alçada amb diferents opcions de joc, com un tobogan, cordes o una paret d’escalada. A més, el parc infantil és un altre dels equipaments que s’ha incorporat en la remodelació de les avingudes i que s’integra en la zona de preferència per a vianants.

Aquest nou parc es complementarà els propers mesos amb una altra zona d’oci infantil d’un a sis anys, que combinarà jocs i elements visuals vinculats amb els animals, jocs d’equilibri per a infants majors de tres anys  i un espai amb elements cognitius i esportius per a la gent gran al costat de la passarel·la que va cap al Complex. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT