PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sabrina Solana, a per tots els pics de més de 2.900

L’esportista realitzarà demà el repte de coronar aquests cims en un dia

Per El Periòdic

Sabrina Solana a la muntanya.33Sabrina Solana a la muntanya.
Sabrina Solana a la muntanya.33Sabrina Solana a la muntanya. | EL PERIÒDIC

Sabrina Solana, la nova incorporació de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), iniciarà un repte personal i esportiu ben ambiciós, que és coronar, de manera consecutiva, tots els pics de més de 2.900 metres d’altitud del país sumant tres pics  a la parròquia d’Ordino amb estripagec. Durant tot el recorregut previst, que començarà aquest dijous, Solana pujarà més d’una trentena de pics, acumulant uns 90 quilòmetres de distància i més de 8.000 metres de desnivell positiu. La previsió de Solana és completar el circuit fixat en unes 24 hores i, per tant, travessar una de les seves línies de meta més especials el divendres a la tarda.

 

La corredora de la FAM pretén que aquest repte personal traspassi les fronteres esportives i ja està en contacte amb la Fundació Aigua de Coco amb l’objectiu de donar a conèixer les tasques que desenvolupen, posant èmfasi en la campanya d’escolarització dirigida a nens i nenes sense recursos, per donar visibilitat a la feina que fan, sumant quilòmetres pels pics més alts del país. Per tal de facilitar el seguiment del recorregut, la nova esportista de la FAM penjarà el seu track a les històries del seu perfil oficial d’Instagram (@sabri_sln), on acostuma a compartir la seva activitat esportiva, a mesura que vagi coronant els pics de més de 2.900 i els estripagecs. Solana sortirà el dijous a les 18.00 hores de la Plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany i arribarà al mateix lloc el divendres a la tarda.

 

D’altra banda, la FAM també va informar ahir que el Soldeu Esquí Club ha decidit no realitzar les dues proves que organitzava dins de la Multisegur Copa d’Andorra 2020, que eren la Travessa de les Valls de Canillo i la Vertical dels Isards i tenien lloc el 29 i 30 d’agost respectivament. La decisió ha estat presa per precaució a causa dels rebrots a la parròquia de Canillo. D’aquesta manera, ja no hi haurà curses de muntanya puntuables per la Copa d’Andorra fins al mes de setembre, amb La Sportiva Andorra Trail.

PUBLICITAT
PUBLICITAT