El CE Carroi continua en la Lliga Multisegur i La Massana en Segona

El conjunt d’Aixovall guanya per 4-1 a l’equip massanenc i assegura la permanència

Jugadors del CE Carroi protegint la pilota en el partit davant La Massana.
Jugadors del CE Carroi protegint la pilota en el partit davant La Massana. | FAF

El CE Carroi va guanyar per 4-1 a la Immobiliària CISA FS La Massana el passat dissabte en el partit que decidia si el conjunt d’Aixovall aconseguia la permanència en la Lliga Multisegur o si els massanencs pujaven des de la Lliga Unida. Passada la mitja hora de joc, el Carroi es va avançar en el marcador amb gol de Barroso i, amb aquest resultat, es va arribar al descans. Huerta posava el 2-0, ja en el segon temps, i semblava que el partit estava decidit, però quan restaven 10 minuts més el temps afegit, Iván Fernández aconseguia reduir distàncies. No obstant això, poc li va durar l’alegria a l’equip que es jugava l’ascens, ja que Rodas tornava a ampliar l’avantatge només quatre minuts més tard. Martins, des del punt de penal, va arrodonir la golejada i va convertir l’enfrontament en una festa pel Carroi, que abans de la represa de la lliga, era equip de Segona, però després del confinament, li va poder arrabassar la penúltima plaça a l’FC Ordino, que sí que serà equip de la Lliga Unida 2020/21. Cal recordar que l’eliminatòria es va jugar a partit únic, ja que es va endarrerir a causa d’un cas positiu de Covid-19 entre els jugadors de La Massana.