PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Store, el país en una web

La plataforma permet comprar i reservar tots els productes i serveis dels establiments inscrits

Per Judith Sáez

Imatge promocional andorrastore.com.
Imatge promocional andorrastore.com. | Andorra Store

Una plataforma web per comprar tota mena de productes i reservar hotels, restaurants, perruqueries o activitats arreu del país. Aquesta és la funció d’Andorra Store, la qual ja compta amb una quinzena de negocis del Principat interessats amb l’objectiu «d’agilitzar la vida a tothom» en un moment en què la crisi sanitària de la Covid-19 ha potenciat les vendes en línia i el control dels aforaments als establiments.

El fundador de la pàgina andorrastore.com explica que la idea sorgeix de la necessitat de «trobar un negoci pel turisme i els residents que funcionés a tot el Principat» amb una plataforma que inclou trets característics i funcionalitats  d’algunes de les plataformes de venda online més conegudes a escala mundial com són Amazon, Aliexpress o Wallapop. «Agafant el millor de cadascuna» ha estat com s’ha creat el web, que també té trets d’altres portals, com per exemple Trivago, en el qual es poden reservar allotjaments i cercar activitats i experiències. Per altra banda, la pujada dels productes és similar a la que es fa a través de Wallapop perquè sigui senzilla i, a més, el cercador serà fàcil i intuïtiu. La plataforma també tindrà diverses categories (farmàcies, hotels, restaurants, ferreteries...) Així, si no saps quin producte vols específicament, simplement sortirà tota l’oferta relativa a la teva cerca. La novetat més rellevant és però, que unifica diversos serveis i que els guanys dels productes aniran íntegrament a les empreses i establiments que els ofereixen.

«Nosaltres no volem tenir guanys», deien des d’Andorra Store, tot afegint que només cobraran una quota per aparèixer a la plataforma. Per una banda, la tarifa guia (15,99 euros al mes) permetrà penjar fotografies dels negocis, una descripció, geolocalització i posicionament a les xarxes socials. Per altra, hi haurà la Guia&Marketplace (29,99 euros al mes) que també permetrà penjar els productes que es vulguin vendre. De moment, encara no compta amb servei d’enviament a domicili i ho hauran de gestionar els mateixos establiments, tot i que els responsables de la plataforma asseguren que crearan aquest servei més endavant.

Ara bé, a punt de sortir del forn tot i que ja està funcionant per Instagram i Facebook, la plataforma també permetrà que els turistes no hagin de cercar què fer a Andorra en múltiples pàgines web, sinó que en una única podran trobar i reservar el que els interessa. «Sense sortir de la plataforma podràs buscar, reservar l’hotel, el bar de copes on anar després de sopar i, inclús, poder agafar els forfets d’esquí per a l’endemà», explicava el fundador, qui afegia que «és més còmode per a tothom i tindrà més possibilitats per Andorra». A més, també emfatitzaven en què és una oportunitat pel país en tant que actualment se solen utilitzar portals que no són andorrans. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT