Folguera acaba quart sub-23 del Campionat de Catalunya

L'andorrà es va mostrar «content de com ha anat la cursa», tenint en compte l’elevat nivell de la resta de corredors

Folguera a Vilajuïga.
Folguera a Vilajuïga. | LEXVIRAL

Kilian Folguera va finalitzar ahir en quarta posició sub-23 el Campionat de Catalunya de BTT disputat a Vilajuïga, Girona, sota una enorme calor que va perjudicar als participants de les proves disputades a última hora del matí, com va ser el cas de la del jove esportista andorrà, amb temperatures superiors als 36 graus. La cursa de la seva categoria constava de fer l’starlap i quatre voltes al circuit de 8,9 quilòmetres. Folguera va fer una bona sortuida i es va posar al grup capdavanter, però, finalment, no els va poder seguir i va finalitzar en una meritòria quarta posició, després de lluitar per la tercera quan restaven dues voltes. L’andorrà es va mostrar «content de com ha anat la cursa», tenint en compte l’elevat nivell de la resta de corredors.