PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

David Martín és el primer fitxatge tricolor 2020/21

L’FC Andorra comença a tancar operacions amb el play-off ja acabat

Per El Periòdic

Ferran Vilaseca i David Martín en la presentació del segovià.
Ferran Vilaseca i David Martín en la presentació del segovià. | @FCANDORRA

David Martín es converteix en la primera incorporació de l’FC Andorra per la propera temporada. L’atacant segovià de 27 anys gaudeix de molta experiència en la Segona B i arriba procedent del Rayo Majadahonda, on va disputar 20 partits durant la passada campanya lliguera. Abans, es va formar a la pedrera del CD Numancia de Sòria fins a arribar a debutar amb el primer equip, a més de passar per diversos equips de prestigi com el Tudelano, el Barakaldo, el Burgos o el Badajoz. El jugador espanyol és un extrem dret habilitós amb la pilota, però també pot jugar pel costat esquerre o darrere del davanter referència.

 

Martín va trepitjar la gespa del Prada de Moles aquest passat cap de setmana i va poder conversar amb el president de l’entitat tricolor, Ferran Vilaseca, i el director esportiu, Jaume Nogués i s’incorporarà a les ordres de Nacho Castro als primers entrenaments de pretemporada. En les seves primeres paraules com a futbolista del club del Principat, el jugador es va mostrar molt content de la seva arribada al club i al país: «Valoro molt que hi hagi bon grup al vestidor, que sigui unit i això és el que m’han explicat de l’FC Andorra. Tinc excompanys com Nico Ratti o Mikael Gaffoor que m’ho han explicat de primera mà i ha estat un punt important en la meva decisió». Respecte al país, el jugador es va mostrar encantat de viure a Andorra i dels seus trets característics: «Jo sóc segovià i estic acostumat al fred, podríem dir que ho porto dins. M’agrada la sensació de petit país que té Andorra perquè tothom és molt proper».  

 

El club del Principat continua cercant noves incorporacions al mercat de fitxatges per la pròxima temporada, que serà molt exigent per la necessitat de pujar de categoria, com a mínim, a Segona B Pro. El pressupost és ajustat per les conseqüències de la Covid-19, però ha captat importants patrocinadors, com Estrella Damm.

PUBLICITAT
PUBLICITAT