PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús aconsegueix la primera entrada al Top 10

El pilot andorrà acaba dècim la seva segona cursa amb motos elèctriques

Per El Periòdic

Xavi Cardelús al Gran Premi d’Andalusia.
Xavi Cardelús al Gran Premi d’Andalusia. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús es va fer ahir amb la desena posició en la segona cursa del Campionat del Món de motos elèctriques. El pilot del Avintia Esponsorama Racing va perdre tres posicions en arribar a la primera frenada a causa de la seva poca experiència, però va anar les recuperant i, en la segona meitat de la cursa, va poder mantenir el ritme que s’havia marcat per a entrar per primera vegada en el Top 10. El pilot andorrà suma ara 8 punts a la classificació provisional del campionat i ocupa la tretzena posició.  

 

Cardelús va declarar, al finalitzar la prova, que «entrar per primera vegada en el Top 10 d’aquesta categoria és un nou pas endavant en la meva adaptació al pilotatge d’aquestes motos de comportament força diferent a les que estic acostumat a pilotar». A més, va afegir que va tenir molt bones sensacions amb el treball realitzat: «La desena posició, la meva volta ràpida en cursa i, sobretot, l’evolució de tot el cap de setmana on he estat millorant els meus temps cada vegada que sortia a pista i he tret cada vegada més potencial de la meva moto, han estat molt positius i tant el meu equip com jo, estem satisfets. Hem fet un bon treball».

 

La pròxima cita de la Enel Moto E World Cup no es disputarà fins al 13 de Setembre al circuit de Misano. Abans però, l’andorrà tornarà a competir, però en aquesta ocasió al Moto2 European Championship a les curses programades al Circuit de Jerez els dies 29 i 30 d’Agost.

PUBLICITAT
PUBLICITAT