PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Floristes i llibreters esperen amb incertesa un Sant Jordi «atípic»

Esperen que la gent s’animi malgrat que no hi hagi actes programats

Per Lídia López

Una parada de Sant Jordi l’any passat.
Una parada de Sant Jordi l’any passat. | Maricel Blanch

El Principat celebra avui un Sant Jordi ajornat a causa de la Covid-19. Després d’anul·lar-se l’edició de l’abril, els comerciants van acordar emplaçar-se al juliol per recuperar la festa, que finalment, també va ser cancel·lada pels últims nous infectats.

Malgrat tot, floristes i llibreters afronten una jornada de Sant Jordi que descriuen d’«atípica» preparats per cobrir les peticions pels clients. Així, des de la llibreria La Puça, Anna Riberaygua confia que «la gent vindrà i comprarà», si bé «no serà ni de tros comparable amb com hauria estat un any normal». A la vegada, també recalcava que la jornada s’hauria de desenvolupar mantenint les mesures de seguretat dins dels establiments. Per tot, la llibreria farà un 10% de descompte per incentivar la venda.

D’altra banda, a les floristeries s’han fet amb diverses roses per tal d’estar preparats pel dia. Fins ahir, però, les reserves eren poques o cap a gran part dels establiments. «Esperem que apareguin els clients perquè no sé què faré amb les roses», va confessar la gerent de la floristeria Les Roselles. En la mateixa línia, la gerent d’Àngels Flors va assegurar que la falta de parades al carrer es notarà, a més que a la majoria de gent li costarà vincular Sant Jordi i juliol. «Estem preparats, veurem com surt», va dir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT