PUBLICITAT

La Copa augmenta a cinc proves i inclou la Traça Muga

  • La FAM aposta per rebre al 2012 la Copa del Món a la prova de la Font Blanca
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la presentació d'ahir a la seu de BIBM de la 9a Copa. Foto: TONY LARA

La 9a edició de la Copa d'Andorra d'esquí de muntanya comptarà amb cinc proves, dues més que la temporada anterior, quan el Principat va haver de repartir esforços ja que el país acollia al febrer els Campionats del Món. També, aquest any hi haurà de principal novetat la Traça Muga, cursa que organitzarà la Unió Excursionista Urgellenca i que es disputarà a territori català.

La competició començarà el pròxim dissabte 18 de desembre amb la Nocturna del Pas de la Casa, prova que arrencarà en massa -en altres ocasions ha estat cronometrada individualment- i amb dues pujades fins, amb la baixada neutralitzada i amb tots els participants amb xip per controlar els temps exactes. La cursa s'iniciarà a les 17.30 i espera comptar amb 120 participants, amb la línia d'edicions anteriors.

La segona cita amb la Copa serà el 13 de febrer del 2011, quan es disputi la dura Font Blanca Arcalís-Vallnord, organitzada en aquest cas per la FAM. Una setmana després, el 20 de febrer, sortirà des d'Aransa la 3a edició de la Traça Muga, puntuable per a la Copa d'Andorra en individual i per equips. El calendari de la Copa ens portarà després al 12 i 13 de març, quan el Soldeu Esquí Club organitzarà dissabte la Crono Escalada Grandvalira en el mateix escenari que el Campionat del Món de l'any passat, i diumenge la 33a Travessa de la Serrera.

Així mateix, ahir es va informar que la FAM treballa per poder tornar a acollir a la Font Blanca una prova de la Copa del Món, però al 2012.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT