PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els departaments de Cultura cedeixen dos milions d’euros

El ministeri ha decidit donar-los per ajudar a fer front a la crisi sanitària

Per El Periòdic

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. | ANA/M.P.

Els diferents departaments que conformen el Ministeri de Cultura han cedit dos milions d’euros de les partides que tenien pressupostades inicialment per fer front a la crisi sanitària. Així consta en la resposta que des del ministeri es va donar a la consellera socialdemòcrata Susanna Vela i en la qual també es posava en relleu que «els objectius de la legislatura són vàlids» si bé és cert que s’han hagut de repensar projectes. En aquest sentit, i també obligats per les mesures sanitàries, s’ha optat molt per la digitalització.
Des del ministeri també van informar que el projecte del Museu Nacional «no s’abandona, sinó que es retarda, almenys pel que fa a la instal·lació física», a causa de la Covid-19, tot constatant que s’hi va treballar durant els mesos de confinament.
D’altra banda, en col·laboració amb el Ministeri d’Afers Exteriors es vol tirar endavant un projecte «engrescador» que permeti impulsar  els artistes andorrans i la seva obra a les ciutats europees on Andorra té seu diplomàtica, per compensar l’ajornament de la participació en la Biennal de Venècia. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT