PUBLICITAT

El campió de la Multisegur jugarà contra el de Kosovo

L’Inter d’Escaldes i el VallBanc FC Santa Coloma són els aspirants andorrans

Per El Periòdic

Llista de països que s’enfrontaran quan les lligues acabin.
Llista de països que s’enfrontaran quan les lligues acabin. | FAF

Qui es proclami campió de la Lliga Multisegur Assegurances, encara per decidir a falta de dues jornades per al final del play-off pel títol, debutarà a la ronda preliminar de la UEFA Champions League 2020-2021 contra el de la Superlliga de Kosovo. 


Amb gairebé totes les competicions domèstiques d’Europa encara per finalitzar, l’Inter Club d’Escaldes i el VallBanc FC Santa Coloma són els aspirants a representar Andorra en la màxima competició continental. A la Superlliga de Kosovo encara falten tres jornades i són 4 els equips que poden adquirir aquesta plaça. En aquests moments, és líder el Drita amb 3 punts més que el segon, l’FC Ballkani; quatre més que el tercer, el Gjilani; i 7 més que el Prishtina.


Per altra banda, la semifinal paral·lela la disputaran el campió de San Marino contra el d’Irlanda del Nord. La ronda preliminar serà un mini torneig en seu única, que es jugarà a les instal·lacions esportives de la UEFA a Nyon. Les semifinals es disputaran el 8 d’agost i la final, tres dies més tard. Tots els enfrontaments són a partit únic i el guanyador accedirà a la primera ronda de classificació, que també tindrà format d’eliminatòries a partit únic que es disputaran el 18 i el 19 d’agost.

Èxit al campus femení

La sisena edició del Campus Femení que organitza la Federació Andorrana de Futbol (FAF), va donar el tret de sortida el passat dilluns als Camps d’Entrenament de la FAF amb una seixantena de participants. Una xifra que manté la progressió any rere any.

El campus en qüestió té com a finalitat la millora tècnica i tàctica a partir de l’entrenament estructural, format per la presa de decisions, la destresa motriu i la intel·ligència col·lectiva. Així, combina els entrenaments en horari matinal amb les activitats d’aventura i lleure a la tarda.

PUBLICITAT
PUBLICITAT