PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un nou positiu de coronavirus puja els casos actius a set infectats

El malalt és asimptomàtic i es va detectar amb l'estudi de contactes

Per Judith Sáez

Material de protecció.
Material de protecció. | Maricel Blanch

Es confirma un infectat més de coronavirus al Principat, després que es detectés un rebrot de sis casos vinculats a una obra d’Escaldes-Engordany. Així, sumen set casos actius en aquests moments, els quals formen part del mateix origen de contagi. De fet, el ministre Portaveu, Eric Jover, va destacar en roda de premsa que aquesta darrera persona, que és asimptomàtica, es va detectar a partir del rastre de contactes. Per tant, va afirmar que es tracta d’un brot «força restringit». Cap d’ells es troba ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Per altra banda, va informar que l’última seixantena de proves TMA van resultar negatives i que se seguiran desenvolupant els processos de cribratge amb l’objectiu de controlar els contagis.

En aquest sentit, l’Administració també va anunciar que els encarregats per imposar les sancions a les persones que no portin mascareta seran tant la policia com els inspectors de Salut. A més, es planteja reforçar la informació a les fronteres pel que fa a les mesures dictaminades davant la Covid-19. Els turistes hauran de pagar les sancions amb les mateixes condicions que els residents d’Andorra. «Si algú l’està incomplint se li demanarà que pagui», deia Jover.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT