PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caballero pronuncia el seu darrer discurs de comiat

L’ambaixadora va emfatitzar en els lligams entre els dos països

Per El Periòdic

Discurs de l’ambaixadora francesa, Jocelyne Caballero.
Discurs de l’ambaixadora francesa, Jocelyne Caballero. | Ambaixada de França

L’ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero, va fer el seu darrer discurs amb motiu de la Diada Nacional francesa en el càrrec. En aquesta ocasió, amb l’aforament reduït per la crisi sanitària, Caballero va dedicar un agraïment a totes les persones que han treballat per fer front a la pandèmia. També es va referir a la «solidaritat de França» i va recordar que s’ha demostrat «l’amistat antiga i indefectible» amb Andorra posant a disposició del Principat 150.000 mascaretes, llits de reanimació, així com la inclusió d’Andorra en les mesures franceses de desconfinament des de l’11 de maig.

A més, va valorar que aquesta crisi ha mostrat la necessitat d’Andorra de continuar la feina per a la integració europea i va refermar el suport a aquest objectiu.

Per últim, va fer un repàs respecte a la feina feta per millorar la viabilitat hivernal a l’eix entre Tarascó i la frontera francoandorrana; el reforç de la cooperació en matèria ecològica i l’impuls a l’ensenyament francès. També va manifestar que s’ha enfortit la cooperació transfronterera. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT