PUBLICITAT

Tret de sortida del cicle ON-Carrer a Sant Julià

La formació musical Green Note ha estat l’encarregada d’animar la primera sessió

Per El Periòdic

Un moment de l'actuació de Green Note celebrada aquest dilluns a la plaça Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria.
Un moment de l'actuació de Green Note celebrada aquest dilluns a la plaça Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria. | ANA/M.P.

El cicle ON-Carrer, que va començar ahir, un programa de concerts de petit format repartits per diferents punts del país i organitzats per la Fundació ONCA. La primera actuació va tenir lloc a la plaça Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria, on la vocalista, Marta Verdes, i el guitarrista, Eduard Cabrera, del grup musical Green Note, van interpretar peces pròpies i cançons d’altres artistes adaptades al seu estil: «La idea és anar pel carrer i que, de sobte, aparegui la música». Segons els artistes, propostes com aquesta serveixen per «animar el poble i l’estiu» i el fet de no haver fet gran promoció de cada actuació contribueix a generar «l’efecte sorpresa».


Cada grup participant farà una actuació amb tres passis d’entre 20 i 25 minuts amb la finalitat de no afavorir la massificació de persones. Les properes actuacions vindran de la mà del grup Love It que iniciarà el seu itinerari a la plaça Laurèdia demà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT