PUBLICITAT

Andorra la Vella

Vacances de proximitat

Castelló d’Empúries – Empuriabrava – Parc natural dels Aiguamolls

Turisme ACTIU, CULTURAL, ESPAI NATURAL, NÀUTIC i ESPORTIU… algunes de les raons per tal d’escollir un destí temàtic.  

Al nord de la Costa Brava i a tant sols uns Km de la frontera francesa, al cor de la badia de Roses, considerada una de les Badies més Belles del Món (#worldbays) a la Daliniana plana empordanesa, entre Montgó i el Cap de Creus, trobem el municipi de Castelló d’Empúries, l’antiga capital del comtat d’Empúries, Capital Medieval de l’Empordà. Envoltat pel Parc Natural dels “Aiguamolls de l’Empordà”, en un entorn ric amb cultura mil·lenària, el nostre municipi ofereix al visitant tot per tal de satisfer les expectatives dels més exigents.

« Activitats a l’aire lliure en el cor del parc natural »

  1. « la Ruta dels estanys i els aiguamolls»

    Un itinerari a peu o en bicicleta amb 40Kms de rutes marcades en colors segons destinació. Els camins es succeeixen entre l’hàbitat de petits mamífers i una important diversitat de més de 300 especies  d’aus i ocells.  

    Petits refugis dissimulats en la natura, ofereixen la millor manera de visionar aquesta rica biodiversitat de flora y fauna.

    EMPURIABRAVA 25Kms de canals navegables

    Una de las peculiaritats que diferència Empuriabrava dels altres destinacions turístiques, són el seu reguitzell de canals navegables que como petits carrers i avingudes navegables consoliden la personalitat d’aquesta “Venècia Catalana”.


    A més de la platja gran , el municipi disposa d’altres dues platges de sorra fina, amb petites dunes i on mercès al vent s’hi practica el Kitesurf i el nudisme en el seu racó més discret al sud (Can Comas) i una part de la del nord (Rubina) es reserva al bany dels gossos.

    Una qualitat gastronòmica i una gran varietat

    La gran diversitat de nacionalitats que conviuen a la marina es posa de manifest amb la cuina autòctona i la de caire internacional. Més de 80 restaurants al servei del més exigent gourmet son la millor garantia de l’èxit d’unes bones vacances.  Amb una estrella Michelin i Sol Repsol pels més exigents dels siberites al la Cuina del Vent, el Hotel Restaurant Emporium.

    ESPORT

    Des de l’any 2003 el nostre municipi compta amb el qualificatiu de la marca  Destinació Turística Esportiva per la Generalitat de Catalunya l’any 2003.

    El túnel de vent                                                

    Únic a l’estat espanyol i el segon simulador de vol més gran d’Europa. El Windoor Real Fly, imita l’experiència dels paracaigudistes quan planegen a 4.000 metres d’alçada, però a tan sols uns metres del terra. Aquesta activitat es realitza en un cilindre de vidre de 4.3 metros de diàmetre i a 5,85 metres d’alçada, es pot arribar a una velocitat  màxima de 300 Km. per hora.

    LA CAIGUDA LLIURE A L’ABAST DE TOTHOM

    La historia del centre de paracaigudisme Skydive Empuriabrava va començà a l’Octubre de1985.
    Des de les hores ha anat creixent fins a arribar a un dels tres millors i més grans del món sobrepassant en els darrers temps la xifra de 120.000 salts anuals.

    20 Tocs d’un Cop
  • Monument: La Basílica Gòtica de Santa Maria “la catedral de l’Empordà
  • Excursió: A peu o en bicicleta pel Parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà i la Ruta dels Estanys
  • Festa Major: Festes del Carme a Empuriabrava del 16 al 19 de juliol del 2020. el cap de setmana de Sant Llorenç del 7 al 10 d’agost a l’estiu i La Candelera a l’hivern el 2 de febrer
  • Cuina: menú degustació la Cuina del vent, Emporium hotel 1 estrella Michelin.
  • Un Famós: Carles Fages de Climent (1902-1968) poeta i escriptor.
  • Un Esdeveniment: EmpuriaTApes, la rutya de Tapes, al octubre
  • Un Paratge: els Aiguamolls
  • Una Platja: La Rubina
  • Acte Cultural: La Ruta de l’Art (octubre)
  • Zona Compres: Empuriabrava
  • Un carrer: el carrer del Punyalet
  • Un Fet històric: 9 de setembre 1064 es consagra la catedral de l’Empordà
  • Esport popular: VTT, curses a peu.
  • Lloc Romàntic: El Rentador

    No et perdis

    El segon cap de setmana d’octubre, cada any la vila comtal i els seus espais museístics com viles privades acullen quasi 200 artistes i les seves obres es poden gaudir exposades en més de 30 espais diferents per tot el Centre històric.              

Tampoc et pots perdre la visita a la Basílcia de Santa Maria, El Ecomuseu – Farinera i el museu de la Presó Medieval.

Instagram: @castelloempuriabrava

Facebook: https://www.facebook.com/pg/empuriabravacastello

Web: http://www.castelloempuriabrava.cat

PUBLICITAT
PUBLICITAT