PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El pivot senegalès Dime és nou jugador del MoraBanc

La nova incorporació supera els dos metres i jugava al Lavrio grec

Per El Periòdic

Malik Dime encistella en un partit amb els Washington Huskies.
Malik Dime encistella en un partit amb els Washington Huskies. | eurocupbasketball.com

El MoraBanc va anunciar ahir el fixatge del pivot senegalès Malik Dime, que arriba procedent de l’equip grec GS Lavrio Aegean Cargo. La nova incorporació de 2,06 metres i 27 anys, va signar el seu nou contracte per les dues properes temporades. Dime es va formar a l’equip universitari dels Washington Huskies i després va venir a Europa per a jugar a Bòsnia, Bulgària, Ukraina i Finlàndia fins a arribar al Lavrio,  on es va confirmar com un dels pivots dominants de la màxima competició del país hel·lè.

 

El director esportiu del conjunt andorrà, Francesc Solana, va declarar que «Dime és un jugador ple d’energia que ens ha d’ajudar a desenvolupar el nostre estil de joc en els dos costats de la pista». A més, va admetre que el jugador ja era objectiu tricolor: «Fa temps que el seguim i el que més ens agrada és la seva capacitat per millorar temporada rera temporada» i va afegir  que «el que més crida l’atenció és el seu físic i contundència però ha millorat molt el seu tir de quatre o cinc metres», pel que es demostra que Dime és un jugador polivalent que podrà aportar la contundència de Diagne o Tunde i el tir de Clevin Hannah o Jelínek. Així doncs, el senegalès es convirteix en el segon reforç de l’equip dirigit per Ibon Navarro després de l’arribada de l’aler inslandès Haukur Palsson. D’altra banda s’han de sumar les renovacions de Tyson Pérez, Jelínek i Bandja Sy. I, per descomptat, la certesa que Moussa Diagne també continuarà sent tricolor després d’esgotar-se el temps que li permetia sortir del club si es pagava la seva clàusula.


Les xifres aconseguides pel pivot la passada temporada parlen per elles mateixes: 8,5 punts, 5,3 rebots i 13,1 de valoració per partit. Per tant, l’imponent jugador fa una mitjana de punts superior a la d’homes importants com, per exemple, Sy.

PUBLICITAT
PUBLICITAT