PUBLICITAT

Andorra la Vella

Aprovació del reglament de quota general d’immigració

Uns 200 permisos seran a compte propi i 50 per a professionals liberals

Per Judith Sáez

El director general del Departament de Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa,ahir.
El director general del Departament de Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa,ahir. | SFGA/JAViladot

A petició del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el Consell de Ministres va aprovar ahir el reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi que fixa 250 permisos. En concret, una cinquantena d’aquests permisos es reservaran a professionals liberals, i la resta, 200, seran per a altres a compte propi.

Per altra banda, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el ministre Portaveu, Eric Jover, va exposar que l’activació d’aquesta nova quota respon al fet que ja s’han exhaurit les previstes per al maig de 2019. Una qüestió que des del Govern afirmen corroborar la necessitat que existia de regular aquest nou tipus d’autorització vinculada a la inversió estrangera.
En aquest sentit, l’Executiu també va aprovar un nou contingent del mateix abast, que pren com a objectiu continuar fomentant la inversió estrangera al Principat. D’aquesta manera, esperen efectes positius per al mercat de treball nacional i l’afavoriment de la cohesió social.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT